Fotograafi üldseadistused

Fotograafina pildipoodi sisenemiseks mine aadressile http://fotograaf.pildipood.ee

Esmasel sisenemisel tuleks üle vaadata ja paika sättida üldseaded, selleks vali menüüst SEADED

  • Kasutajanimi (email) on Sinu aadress, millega saad sisse logida pildipoodi. Samale aadressile tulevad pildipoe poolt saadetud tellimused, automaatsed teated ja seda aadressi kasutatakse Sinu kliendile saadetavate e-mailide reply-to aadressina.
  • Eesnimi ja Perekonnanimi on pildipoe sisese halduse jaoks ja Sinu kliendid seda kusagil ei näe.
  • Tellimuste e-mail: kui jätad selle tühjaks, tulevad tellimused samale e-mailile, mis on sinu kasutajanimi (email), alternatiivina võib siia kirjutada mõne teise e-maili, kuu pildistellimused saata. Komaga eraldatult võib sisestada mitu e-maili.
  • Logo Saad klientide galerii üleval paremas nurgas näidata oma logo. Logo soovitatav kõrgus on 45px, pikkus mitte üle 300px. Mustal taustal jpg või png fail.
  • Vesimärk Pildipood paigutab soovi korral kõikidele Sinu galerii piltidele automaatselt vesimärgi. Soovitavalt on vesimärk .png formaadis ja läbipaistva taustaga. Vesimärgi koostamise õpetuse leiad siit.
  • Salasõna. Kui soovid muuta oma pildipoe salasõna, täida mõlemad väljad uue salasõnaga ja vajuta “SALVESTA”

Tellimuse kinnituse lehekülg

Tellimuse kinnituse lehekülge näidatakse kliendile peale edukat pilditellimuse vormistamist. See on koht, kus tändada teda tellimuse eest, anda teada võimalikud tarneajad, pakkuda võimalust liituda oma uudiskirja / facebookiga või küsida tagasisidet oma teenustele.  Lehekülje all servas SALVESTA nupp salvestab muudatused, EELVAADE näitab, millisena kliendid seda lehte näevad.