Koolifotograafile

Pildipood hoiab kokku vähemalt 50% lasteaia- ja koolifotograafi töö¶ajast.

Suure osa koolifotograafi tööst moodustab väikeste pilditellimuste haldus – laekumiste kontroll, tellimuste kokkupanek, laboriga suhtlemine ja tellimuste kättetoimetamine. Selliseid tellimusi võib ühe kooli kohta olla tuhandeid! Pildipood teeb selle töö automaatselt, fotograafile jääb aega rohkemate koolide teenindamiseks st. suurem müügikasum!

koolifotograaf

Pildipood hoiab kokku 90% raamatupidaja ajast

Kui tavapäraselt tuleks raamatupidamisest läbi kanda kõik müügiarved, siis pildipoodi kasutades tuleb kuu lõpus tuleb arvele võtta üks koondarve. Kui palju aega (ja raamatupidaja teenustasu) see kokku hoiab!

Pildipood on kiire, täpne ja ei unusta tellimusi!

  • Kiire: klientide tellimused on valmis enamasti 24h jooksul peale laekumist ja soovi korral ka posti pandud. Ostetud pildifailid on kliendile edastatud automaatselt koheselt peale laekumist.
  • Täpne: Piltide trükkimisel ja pakendamisel on eksimuste protsent alla 0.5% (umbes 1-3 tellimust tuhandest!), kõik meie vead saavad operatiivselt lahendatud.
  • Ei unusta: Kõik laekumised arved on alati tellimustega seotud, mittemakstud tellimusi tuletatakse kliendile meelde ja laekumisel täidetakse kiiresti.

25% suurem müügitulu meeldetuletuste abil!

Pea 30% tellijatest jätavad oma pilditellimuse pooleli st. ei tasu tellimuse eest. Pildipood tuletab neile poolikut tellimust meelde, peale meeldetuletust tasub 75% klientidest tellimuse eest. See on lisamüük, mida Sul ilma meeldetuletusteta ei oleks!

Kvaliteetne teenus, hea mulje, rahul klient!

Tellija saab korrektse arve, tipptasemel trükikvaliteediga fotod ja paindliku kättetoimetamise.

Soovid Pildipood.ee’d proovida?

Tasuta proovikasutaja või täpsema info saamiseks võta ühendust: Andres Jalak, info@pildipood.ee